Siker lesz. Megfelelő. Úttörő. Mindenkinek bejön. DE azért lehet fikázni is. Egyrészt egy jól kitalált termék, sok új ötlettel, minimál design-al (tévedés ne essen engem meggyőzött és nekem nagyon tetszik), de lehetne sokkal jobb is. Egyrészt a Youtubra felkerült reklámok a tech közösség számára szerintem pocsékok (akár a nagynevű színészekkel eljátszott Galaxy Note 10.1 klipek) - nem győz meg. A hétköznapi embereknek viccesebb a termék nem tagadom. Sőt színesebb is.

A reklámokban nem mondom azt, hogy a hardverre kell koncentrálni, nem is a teljesítményre, hanem a valódi funkciókra, az eye-candy faktorra. A szolgáltatások tömkelegére amitől egyszerűbb lesz az életed. Ami boldoggá és elégedetté tesz. Ami hatására a kamaszfiú tudja mutatni otthon az ősöknek, hogy "apuu nézd ez milyen menő a videóban és ezt is + azt is tudja!" - amig valójában nem is használják azt az eszközt, csak táncolgatnak vele, és minden irányban mozgatják/dobálják nem látunk belőle semmit a külsőn kívül.

Amiért viszont le a kalappal. Mikor bejelentették senki nem számított rá. A vállalatnál ennyire még sosem tudtak titkot tartani. Kezdenek a céljaik körvonalazódni. Mintha rájöttek volna arra, ha senki sem tud egy ízig-vérig Windows 8 tabletet legyártani - majd ők csinálnak egy sajátot. Az említett általam kritizált Youtube reklámot fentebb szintén meg lehet tekinteni. Összességében majd kiforr. A Windows 8-nak másnak kell lennie. Rendszeres funkciókat és frissítéseket kell kapnia. Úgy kell rá tekinteni, mint egy mobilos-operációs rendszer. Nem tehetik meg mégegyszer azt, hogy több vére kiadják a terméket és az életciklusa végéig ugyanolyan marad.