Az új Thumba Photo Editor egy olyan képszerkesztő app a Windows Phone 7 telefonokra, ami egy képtárhoz hasonlóan listázza és összegzi szerkeszteni kívánt fotóinkat. A Pictures Hub-ot használja alapforrásként. Több mint 40 kiigazítást, spéci hatásokat (például.: átméretezés, vágás, forgatás, tükrözés, stb) is lehetővé tesz, hogy könnyen módosíthassuk kedvünkre fotóarchívumunkat.

Thumba Photo Editor

Nem beszélve arról, hogy minden EXIF adat/GPS kordinátát is menthetünk/módosíthatunk vele. Ezeket aztán térképen is megtekinthetjük – (hol készültek a fényképek eredetileg) Mutatós eredményeket ad a sok beépített hatás közül a „Pencil Sketch, Silent Movie, Stamp”effektek is. A Photo Editor Thumba három nyelven érhető el: angolul, spanyolul és portugálul.

Valószínűsíthető, hogy a méltán népszerű asztali Photoshop termék is hamarosan megjelenik majd WP7 változatban, ahogy az iOS-re is korábban. Viszont ez is egy remek alternatíva lehet helyette. Demó verzió is elérhető belőle, ami segít a döntésben. Érdemes mindenképpen kipróbálni!

WP7 Marketplace Download