Sok egyszerű program van már. Amik közt aztán bőven lehet válogatni. A Night Stand Clock nevű app elhozza készülékünkre a klasszikus digitális órák hangulatát a múltból (amúgy még ma is kapni ilyeneket). Alapból 8 féle skin/szín közül válaszhatunk. Sajnos a WP7 rendszer sajátossága miatt az a hátránya, hogy nem lehet a lockscreen-re helyezni, pedig egy nagyon mutatós megoldás lenne, ha a kijelzőt felvillantva így tudnánk az időt megkukkantani, vagy éppen megmutatni valakinek.

Így amellett, hogy remekül néz ki, még hasznos is lehetne. Főleg egy ébresztőfunkcióval. Az AMOLED kiejlzős készülékeken nagyon szépen festhet. Persze, a hangulat még lehet egy éppen visszaszámláló bombáé is:) Más dolgokra viszont remekül használható. Természetesen fekvő és álló módja is van, és különböző beállítási lehetőségekkel is felruházták.

Ha reggel még munka vagy suli előtt bágyadtan fekszünk az ágyban, s nincs ilyen hagyományos óránk, vagy még sötét van az analóg fali óra elmélyült nézegetéséhez, magunk mellé tehetjük készülékünket, s így nehezebben alszunk vissza - ráadás hosszabb időnek tűnik az óra nézése közben eltelt szakasz, mintha éppen szemet se vetnénk semmire:)  Letölthetitek a Zune-al is az alábbi linken:

WP7 Marketplace Download