Érdekes dolgokra kezd fény derülni. Felkerültek az első pletykák az internetre, hogy hamarosan a Sony Ericsson  is beszáll a Windows phone 7 buliba, az Xperia X7 és az X7 Mini készülékekkel. Bár ahogy a gyártót ismerjük, ez biztosan nem ebben az évben várható még: Hiszen a saját készülékeikre sem tudnak időben frissítéseket kiadni, akkor nem hiszem, hogy egy teljesen új készüléket be tudnának vezetni még az idén.(?) Az ilyen pletykáknak legtöbbször nem szoktam felülni én sem.

 

2011 Első negyedéve amúgy biztosra vehető, a prezentáció elég hamar kikerült, innentől kezdve minden pletykának lehet alapja, kivéve ha valaki nem egy Fake felvétellel örvendeztette meg a világot. Az eszköz hozza a megfelelőt, a nagyobbik testvér X7 4.3"-as WVGA kijelzőt és az új 1.2GHz órajelű Qualcomm processzort használja majd (lehet h a Samsung új 1.2ghz-s modelljei lesznek végül talonban). Továbbá 8MP-es kamerával, Hd videófelvétellel és HDMI kimenettel is rendelkezik majd.

A kisebbik X7 Mini a mostani specifikációkat kapja majd, tehát 1GHz CPU, 3.5-inch WVGA kijelző, és a valószínűleg 5mpx-es kamera, 720p videófelvétellel... (amit a prezentáción biztosan nem helyesen jelenítettek meg.) A készülék külseje nem biztos, hogy így fog kinézni, mivel ez egy koncepoció is lehet, amit belső körökben nézegetnek jelenleg. Kíváncsian várjuk, mit tesz le a Sony Ericsson az asztalra...! Az is lehet, hogy csak egy teszt volt, hogy mit reagál rá a világ?