Nem érhet meglepetés senkit, megjelentek az első bizonyíték felvételek, a HTC HD2-ről, melyeken sikeresen portolt Windows Phone 7 rendszer van. Mivel a készülék hardvere, mondhatni ideálisnak mondható, ezért alapértelmezett, hogy képes megfelelően futtatni az új rendszert. A feltűnt videók, cikkek alatt kész kommenttengerek törtek ki, mégis hogyan lehetséges?

HD2 WP7

Annyit biztosan el lehet mondani, hogy biztosan nem Fake felvételről van szó. (Ahogy régebben, mikor egy fórumon Photoshop-al szerkesztették rá a képet, ami teljesen élethű volt - videót most csak azért nem teszek be, mert itt eléritek.) hiszen nem csak egy skinnel felturbózott korábbi Windows van rajta. Erről tanúskodik, a rendszer páratlan sebessége és gördülékeny működése… Amiről biztosan hamarabb is megjelennek majd plusz információk.

Többet nem is tudok hozzáfűzni, meglepett a dolog, hogy ilyen hamar. Erős kérdéseim afelől vannak, hogy most miért nem tudták ehhez az egyetlen készülékhez engedélyezni az Update-et? Ilyen szinten azért a HTC nagyon cserbenhagyta a felhasználói táborát… Nem szabadott volna úgy beharangozni a készüléket, hogy az majd valószínűleg a WP7-et is futtatja majd, ahogy a korai HTC HD a WM6.5x-et…