A mezőny egyik legérdekesebb készüléke, az egyetlen nem hagyományosnak vélt kialakítású modell: Dell Venue Pro. Hiszen a függőlegesen feltolható qwerty billentyűzet eddig nem sok készüléknél, inkább a Palm háza-táján volt ismerhető. Most újabb videó is felkerült a netre + képek… Mi tagadás kezdenek engem is jobban érdekelni a részletek. Tulajdonképpen az is, miért nem kapható még?

Sajnos nem jelentették be még hivatalosan a telót, pedig elég ígéretes lenne. 80%-ban biztos, hogy valamely szolgáltatónál fog landolni, s biztos egyhamar az országban nem lesz fellelhető. A képek alapján, nagyon minőségi és mutatós eszköznek néz ki. Legalább tartom olyan bejövősnek, mint az Omnia 7-et.

Természetesen a Galaxy S és Nexus One társaságában vették szemügyre. Nagyon nagyok az eltérések ránézésre is a rendszerek közt. Pár hónap múlva már érezhetően erősebb lesz a piaci verseny hatása. Újabb internetes bejegyzésekben már az iPhone-al hasonlítgatják.

 Nagyjából már minden készülékről született valamilyen teszt és beszámoló, csak róla nem. Hátlap terén örvendetes, hogy nem hagyták ki a kamera mellől a Led-es villanót, s hogy nagyon design-osan meg bírták oldani a készülékházat ezekkel a krómhatású csíkokkal. Végre nem az unalmas "szappantartó" formát látjuk.