Nemrég jelent meg WP7 platformra egy csodálatos Cocktail app. Egyszerűen nagyon jól néz ki, mind a menük, s maga a kezelés is nagyon látványos. Remekül mutatja az új GUI igazi képességeit. A rövid információk közt azonnal feltűnik, hogy nem csak egy mezei Cocktail alkalmazás, hanem annál sokkal több. Azért is érdemes letölteni, mert nagyon mutatós. Rengeteg ötletes funkciót ad:

cocktailflow

Virtuális keverő - érintsd meg a hozzávalókat (szesz, likőrök, csaptelepek), az app megmutatja, milyen koktélokat hozhatsz létre belőlük.
Vásárlási segéd - Összetevőket kínál vásárlásra, hogyan hozz létre további koktélokat. Idetartozik továbbá az ár feltüntetése becslésére is.
Receptek Lépésről-lépésre – alapos módon vezeti végig a receptek elkészítését.
Kategorizált listák – Ismerteti a koktéltípusokat egy kategorizált listában (pl. rum, vodka, gin) egyéb stílusa (pl.: klasszikus, trópusi, vadász), így könnyen böngészhetünk a kapcsolódó koktélok közt.
Keresés beíráskor – Csak be kell írnod a kezdőbetűit a keresett példánynak és máris információval lát el.
Hasonló koktélok – Az elkészítésben, alapanyagban hasonló italok listázása.
Első lépések - Az alkalmazásban útmutatók magyarázzák el, amit lényeges tudni: hogyan hozz létre finom koktélokat?
Csodálatos fotók - Az összes kép gondosan komponált, hogy tükrözze, a fantasztikus élményt, amit érezni fogsz fogyasztás közben is, főleg ha iszod őket!